Saskia Alusalu uuendas taas Eesti rekordit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu
Saskia Alusalu Foto: Tairo Lutter

Kiiruisutaja Saskia Alusalu, kes valmistub Kanadas Calgarys peagi algavaks MK-hooajaks, parandas taas Eesti rekordnumbreid, sedapuhku 1000 meetri distantsil. Eesti tipptulemus on nüüdsest 1.20,71, eelmine rahvusrekord 1.22,02 kuulus samuti Alusalu nimele ning oli sõidetud tänavu veebruaris.

«Lihtsalt nii hea on näha oma arengut numbrites,» kirjutas Alusalu Facebookis. «Uus Eesti rekord 1000 meetris: 1.20,71.» Võistluse kiireim oli märtsis peetud MMil üldarvestuses pronksmedali võitnud norralanna Ida Njatun ajaga 1.15,00, Alusalu sai oma tulemusega 29. koha.

Eestlanna osales ka 500 meetri distantsil, kus sai 50. koha ajaga 42,40. See jääb tema enda nimel olevale rahvusrekordile alla vaid kuue sekundisajandikuga. Esikoha sai hiinlannast olümpiavõitja Zhang Hong isikliku rekordiga 37,27. 

Lisaks saatis Alusalu teele isadepäevasoovid. «Head isadepäeva kõigile suurepärastele isadele! Olen ülitänulik oma kallitele vanematele, kes mind uisutama õpetasid! Teie töökus on mulle alati olnud motivatsiooniks ning teie armastus ja toetus on andnud jõudu edasi pürgimiseks!»

Lihtsalt nii hea on näha oma arengut numbrites. :) Uus Eesti rekord 1000 meetris: 1.20,71 Piltidel oma super issiga....

Posted by Saskia Alusalu - Estonian Speed Skater on Saturday, November 7, 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles