Miks näitab Pareiko lahkumismatši ERRi asemel Kanal 12?

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko
Sergei Pareiko Foto: Erik Prozes

Eesti ja Saint Kitts & Nevise jalgpallikoondiste vahelist maavõistlust kannab 17. novembril otseülekandes üle tavapärase ETV asemel Kanal 12. Soccernet.ee küsis ERR-i sporditoimetuse juhilt Rivo Saarnalt lihtsa küsimuse - miks? 

«17. novembri jalgpalli sõprusmängu TV-ülekande liikumisest kommertskanalisse ei maksa otsida ERRi põhimõttelist suunamuutust või arengut jalgpalli kajastamisel ERRi telekanalites,» seisis Saarna vastuses Soccernet.ee portaalile.

«Eesti Rahvusringhäälingu eesmärk on kajastada kõiki jalgpalli-, korvpalli-, käsipalli- ja võrkpallikoondise valikmänge, võimalusel ka sõprusmänge. Viimaste puhul lähtume teleülekannete planeerimisel nii mängu tasemest, mänguaja sobivusest meie programmis, samuti ERRi telekanalite tegevusest, plaanidest ja võimalustest konkreetsel ajaperioodil,» lisas Saarna.

Tegemist on pikaaegse esiväravavahi Sergei Pareiko viimase matšiga koondises, lisaks Kanal 12-le kannab mängu üle ka Postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles