Rocki ja Kalev/Cramo järgmised vastased näitasid võimu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Utena Juventuse peatreener Antanas Sireika, Edgaras Želionis ja Chavaughn Lewis.
Utena Juventuse peatreener Antanas Sireika, Edgaras Želionis ja Chavaughn Lewis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpalli FIBA eurosarjas mängivate Eesti klubide ehk Tartu Ülikool/Rocki ja BC Kalev/Cramo alagruppides peeti täna õhtul kolmanda vooru viimased mängud.

L-grupis alistas Utena Juventus võõrsil Nicosia Engomi ETHA koguni 94:59 ja sai tabelisse esimese võidu. Just Juventusega läheb Rock järgmisel nädalal Leedus vastamisi neljandas voorus. Kodus suutis Rock Utena alistada 81:72. Kolme mängu järel on Južnõi Himikul koos kolm, Rockil kaks, Juventusel üks ja autsaideriks kujunenud Nicosial null võitu.

H-grupis oli Rishon Le Zioni Maccabi võõrsil 84:70 üle Sofia Lukoil Academicust. Erinevalt Juventusest pani Iisraeli klubi oma paremuse maksma alles viimasel veerandajal, mis võideti 30:12. Kalevi järgmine vastane on Maccabi, kodus kaotati neile 81:92. Krasnojarski Jenisseil on täisedu kolm võitu, Maccabil on neid kaks, Lukoil Academicul üks ja Kalev/Cramol null.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles