Suur bandiit valmistub Tallinnas tiitlimatšiks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlimatšiks valmistuv Robert Helenius (vasakult teine) kohtub laupäeval Tallinnas Timur Musafaroviga (vasakult kolmas). Vasakul Heleniuse treener Johan Lindström ja paremal Musafarovi treener Artur Grigorjan.
Tiitlimatšiks valmistuv Robert Helenius (vasakult teine) kohtub laupäeval Tallinnas Timur Musafaroviga (vasakult kolmas). Vasakul Heleniuse treener Johan Lindström ja paremal Musafarovi treener Artur Grigorjan. Foto: Jaanus Lensment

Kes on Robert Helenius? «Kui ma ütlen otse südamest ja hingest, siis on ta üks suur bandiit!» teatas laupäeval Tallinnas soomlasega kohtuva Timur Musafarovi treener Artur Grigorjan pressikonverentsil laia naeratuse saatel. «Aga hea bandiit!» täpsustas ta kohe.

«Me pole bandiidid, me oleme viikingid,» märkis seepeale sama lõbusalt Heleniuse treener Johan Lindström. See lõõpimine oli ka eilse pressikonverentsi elevaim hetk, sest kõik osapooled mõistavad hästi: laupäeva õhtul Lennusadamas toimuv matš Musafaroviga on Heleniuse jaoks ettevalmistuseks enne suurt tiitliheitlust, mis toimub umbes kuu aja pärast ehk 19. detsembril Helsingis, kus Helenius läheb vastamisi Saksamaad esindava Erkan Teperiga. On suur tõenäosus, et EBU ja IBF tiitlitele peetava matši võitjast saab järgmine mees, kellel on võimalus jõudu katsuda Vladimir Klitškoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles