Wilson kaalub, keda võtta, keda jätta

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walesi ralli esimene päev.
Walesi ralli esimene päev. Foto: Timo Anis

Ott Tänak ja Raigo Mõlder lõpetasid autoralli MMi hooaja kokkuvõttes 10. kohaga. Kas neil avaneb võimalus tuleval aastal seda parandada, pole teada, sest nagu arvata võis, ei saanud eilse õhtuga nende tuleviku suhtes midagi selgemaks. M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson ei osanud järgmise aasta sõitjate kohta veel midagi ütelda. 

«Ma ei ole veel otsustanud, kes meie eest järgmisel hooajal sõidavad. Saan öelda vaid seda, et võtan endale aega ning analüüsin kõikide – Elfyn Evansi, Ott Tänaku ja veel mõne sõitja – esitusi, et saaksime 2016. aastale vastu minna võimalikult tugevate sõitjatega,» ütles Wilson oma tiimi pressiteenistuse vahendusel.

Fordi rallitiimil valmis tänavu senise masina kohendatud variant, mida peetakse heaks ralliautoks. Kõrgeid kohti pole aga sellega ülearu palju saadud – õigupoolest lepiti pärast auto uuendamist vaid kahe poodiumikohaga. Ilmselt see ongi põhjus, mis sunnib Wilsonit tuleviku jaoks otsuste langetamisel kõiki variante põhjalikult kaaluma.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles