Kuu aja pärast sünnitama hakkav Marit Björgen rassib endiselt kõvasti trenni teha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen.
Marit Björgen. Foto: SCANPIX

Eelduste kohaselt detsembri keskel esimese lapse sünnitav Norra suusastaar Marit Björgen ei suuda endiselt treenimisest loobuda - vahel on päevas kavas koguni kaks harjutuskorda.

«Treenin endiselt kõvasti, aga ma ei tee midagi, millega keha harjunud pole. Tavalistel inimestel ei soovitaks ma oma eeskuju järgida,» rääkis Björgen Norra rahvusringhäälingule.

Kui suvel harjutas ta kohati koos Norra koondisega, siis nüüd enam mitte. Ja kui veel sügise alguses treenis ta 80 tundi kuus, siis nüüd on see arv kukkunud 50-60 peale. «Mida aeg edasi, seda raskemaks see läheb. Kõige tähtsam on kuulata oma keha ja seda olen ma ka teinud. Olen suutnud teha kõike enam-vähem samamoodi nagu varem, ainukesena olen välja jätnud lühikesed intervalltreeningud, kus vere maitse suhu tuleb,» selgitas Björgen.

Norra koondise juhendaja Egil Kristanseni sõnul Björgen pärast sünnitust ilmselt sel hooajal MK-sarjas ei stardi, küll võib ta kevadel kaasa teha mõnel kohalikul võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles