Joel Lindpere El Clasicost: usun Real Madridi nappi võitu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Laupäeval mängitakse selle hooaja esimene El Clasico ehk Hispaania jalgpallimeistrivõistluste suurte rivaalide Real Madridi ja FC Barcelona omavaheline mäng. Kuigi kihlveokontorite koefitsientide järgi on soosivamas positsioonis Barcelona, usub Eesti koondislane Joel Lindpere, et koduseinad aitavad Madridi võidule.

«Ma arvan, et see saab olema nagu El Clasicod alati - väga põnev mäng, mis kindlasti ei jää väravateta,» lausus Lindpere. «Eeldused väravamasinate näol on selleks olemas mõlemal - üheltpoolt Cristiano Ronaldo ning teisalt Neymar ja Suárez.»

Lindpere sõnul võib meeskondade viimaseid esitlusi hinnates küll Barcelonat rünnakul mõnevõrra ohtlikumaks pidada, kuid sedapuhku tunduvad Reali šansid kõrgemad olema. «Ehkki koduväljakueelisest hoolimata on varasemad El Clasicod läinud nii ühes kui teises suunas, siis sedapuhku usun pigem Reali koduseinte toele ning pakun, et mäng jääb viiki või saab Real napi võidu.»

Eelmise mängu, 23. märtsil võitis Barcelona 2:1. Kuulduste kohaselt võib väljakule tulla taas Lionel Messi, kes on siiamaani vigastusega mängust väljas olnud. Reali poolelt on tagasi Bale ja vahetusest võib mängu tulla ka Karim Benzema. Seega kõik staarid on platsil tagasi. See on meeskondade jaoks juba 263. omavaheline kohtumine.

El Clasico’s pannakse pall mängu homme õhtul kell 19:15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles