Madridi Reali masendav hooaeg jätkub

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reali peatreener Pablo Laso
Reali peatreener Pablo Laso Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai järjekordse kaotuse Madridi Real. Seekord jäädi 88:94 alla Belgradi Crvena Zvezdale ja A-alagrupis langeti koguni viimaseks.

Belgradi kasuks viskasid Maik Zirbes 26 ja Quincy Miller 24 punkti. Realile tõi Sergio Rodriguez 16 silma. A-alagruppi juhib kuus võitu ja ühe kaotuse kogunud Fenerbahce. Edasipääsus on hetkel kinni ka Himki, Müncheni Bayern ja Belgrad. Viiendal kohal on Strasbourg ja Real on kahe võidu ja viie kaotusega viies.

C-alagrupis võitis Lokomotiv Kuban 80:50 Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgirist. Eestlane viibis väljakul 12 minutit ning viskas kolm punkti ja andis sama palju korvisööte. Samas grupis oli Panathinaikos 69:66 üle Karsiyakast. Lokomotiv Kubas jagab alagrupis koos Bercelonaga esikohta, Žalgiris on neljas.

Eilsetes D-alagrupi mängudes alistas Moskva CSKA 93:87 Sassari ja Brose Baskets oli 65:54 le Darussafakast. Nii CSKA kui Malaga meeskonnad on kogunud kuue võidu kõrvale vaid ühe kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles