Mercedes teatas, et võib Hamiltoni või Rosbergi vallandada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Nico Rosberg
Lewis Hamilton ja Nico Rosberg Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna boss Toto Wolff teatas, et Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi omavahelised keerulised suhted on ka tiimi pannud keerulisse olukorda. Wolffi sõnul võivad nad loobuda Hamiltoni või Rosbergi teenetest, kui meeste omavahelised suhted ei parane.

«Pilootide omavaheline keeruline läbisaamine on meie üks nõrkuseid,» rääkis Wolff motorsport.com’ile. «Võtsime kolm aastat tagasi vastu otuse, et palkame kaks võrdselt head pilooti. Peame mõtlema, kas samamoodi jätkamine on parim lahendus. Pilootide omavaheline läbisaamine on kriitilise tähtsusega.»

Rosbergi leping Mercedesega kehtib järgmise hooaja lõpuni, Hamiltonil on Mercedesega leping 2018. aasta lõpuni.

Samal ajal teatas Hamilton Autospordile, et nad ei ole Rosbergiga kunagi suured sõbrad olnud. «Nicol on omad sõbrad ning mul omad,» sõnas Hamilton. «Olime lastena sõbrad, kuid see on ka kõik. Ei saa rääkida, et oleksime suured sõbrad, kuna me ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles