Postimehe otsepilt: Kehra alistas tulises käsipalli karikafinaalis Põlva kahe väravaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti karikavõistluste finaalis nägi tänavu oodatult klassikalist duelli, sest vastamisi läksid viimaste aastate valitsejad Põlva Serviti ja HC Kehra. Finaali võitis Kehra, kes pani oma paremuse maksma seisuga 35:33.

Kehra parimana viskas Kaspar Lees üheksa väravat, Põlva poolt sai Ardo Puna üleplatsimehena kirja 13 väravat.

Enne mängu:

Serviti alistas poolfinaalis esiliigaklubi Põlva Tarbijate Ühistu 40:31 (21:14). Võitjate resultatiivseimad olid Andreas Rikken, Tõnu Jõks, Raiko Rudissaar, Henri Sillaste ja Andri Ternovõi 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Serhi Ljubtšenko 8 ning Sander Sarapuu 4 väravaga.

Kuna Põlva TÜ näol on tegemist Serviti duubliga, siis juhendab mõlemat meeskonda Kalmer Musting. «Oli pingevaba mäng. Serviti tegutses leebelt, kuid TÜ tegi oma ära,» võttis Musting kohtumise lühidalt kokku. «Finaal Kehraga ei saa Servitil kerge olema. Oleme tänavu nendega vaid korra kohtunud ja seega pole vastasest nii täpset ülevaadet, kui mõnel eelneval aastal. Kehra on Viljandis täiskoosseisus, ent meil mehi puudu. Siiski ma arvan, et see pole kõige tähtsam.»

Kehra/Horizon Pulp&Paper sai poolfinaalis tulemusega 31:20 (16:10) jagu esiliiga liidrist Põlva/TunManist. Võitjate resultatiivseimad olid Jorma Käsper 5 ning Uku-Tanel Laast, Kaupo Liiva ja Marko Slastinovski 4 tabamusega. Kaotajate edukaimad skooritegijad olid Mihkel Tamm 6 ja Priit Jõks 4 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: «Alguses me ei saanud enda mängu käima ja TunMan osutas tõsist vastupanu. Teisel poolajal nende jaks rauges ning meie saime kasutada kõiki mehi. Finaal Servitiga tuleb hoopis teistsugune, kus enam koosseisuga varieerida ei saa. Ootan närvilist mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles