Östersundis võidutses Fourcade, eestlased jälitussõitu ei pääsenud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade.
Martin Fourcade. Foto: SCANPIX

Östersundis väga tuulistes oludes peetud laskesuusatamise maailmakarika sprindietapil oli Kauri Kõiv parima eestlasena 84. Tiirudes eksis Kõiv kokku neljal korral (1+3), mis tähendas talle ka nelja trahviringi. Finišiaeg 28.27,9, kaotus võitjale +4.25,9. Esikoha viis koju prantslane Martin Fourcade, kes läbis sprindidistantsi ajaga 24.02,0, tiirudes kokku kaks möödalasku (1+1).

Kuna jälitussõitu pääseb 60 paremat, siis meie mehed homses jälitussõidus stardinumbrit välja ei teeninud, vahendas biathlon.ee.

Tuulised olud mõjutasid kõikide sportlaste esitusi, seda näitas ka asjaolu, et püstitiirust väljusid nulliga vaid üksikud sportlased. Kalev Ermits lõpetas tänase sprindidistantsi 85. kohaga, lõpuaeg 28.28,0, kaotus võitjale +4.26,0. Tiirudes Ermitsal kokku 6 möödalasku (2+4). Martin Remmelg sai ajaga 29.42,1 kirja 98. koha, trahviringe kokku 7 ja kaotust võitjale kogunes +5.40,1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles