FC Barcelona kaotas punkte, Realile kindel võit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valencia mängijad (valges) rõõmustamas Barcelona vastu löödud värava üle.
Valencia mängijad (valges) rõõmustamas Barcelona vastu löödud värava üle. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel kaotas eile punkte tabeliliidr FC Barcelona, kes tegi võõrsil 1:1 viigi Valenciaga.

Barcelona asus kohtumist juhtima 59. minutil, kui värava sai kirja Luis Suarez. Sellest tabamusest aga võiduks ei piisanud, kuna 86. minutil tõi tabloole viigi Santi Mina.

Barcelona lähimad jälitajad olid samal ajal aga võidukad. Madridi Atletico alistas 2:0 võõrsil Granada ning Madridi Real oli koduväljakul 4:1 üle Getafest.

Atleticole tõid 2:0 võidu Diego Godin (värav 20. minutil) ja Antoine Greizmann (värav 76. minutil).

Real 4:1 võidumängus lõi kaks väravat Karim Benzema (4. ja 16. minutil) ning korra olid täpsed Gareth Bale (35. minutil) ja Cristiano Ronaldo (38. minutil). Külaliste ainsa värava lõi 70. minutil Alexis.

Turniiritabelis on Barcelona 34 punktiga esimene, teisel kohal on Atletico 32ga ja kolmas Real 30ga. Neljandal positsioonil oleval Celta de Vigol on koos 25 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles