M-Sport palkas kuulsa norralase, kuid neid tabas ebameeldiv üllatus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: SCANPIX

M-Spordi rallimeeskond palkas tulevaks hooajaks enda esisõitjaks kogenud norralase Mads Östbergi, kuid nüüd ollakse tõsise probleemi ees, kuna Östbergil pole tulevaks hooajaks kaardilugejat.

Kahel viimasel hooajal kihutas Östberg Citroeni ridades, kuid tuleval aastal Citroen MM-sarjas kaasa ei löö ja seetõttu siirdus norralane taas M-Sporti, kelle ridades ta on ka varasemalt sõitnud, kirjutab wrc.com.

Nii Citroeni kui ka M-Spordi ridades on Östberg seni koostööd teinud rootslasest kaardilugeja Jonas Anderssoniga. Koostöö kestis koguni seitse aastat, kuid nüüdseks on see saanud ootamatu lõpu. Tuleval hooajal sõidab Andersson hoopis WRC2 sarjas koos Pontus Tidemandiga Škoda Fabia R5ga.

«Mul ei olnud õrna aimugi, mis oli toimumas. Olin täiesti üllatunud, kui Jonas ütles mulle, et ta tuleval hooajal minu kõrval ei istu,» teatas ehmunud Östberg. «Olin valmistumas Monte Carlo ralli testideks koos Jonasega. Nüüd ei saa ma mõelda Monte Carlo ralli peale, vaid pean otsima endale hoopis uut kaardilugejat.»

Monte Carlo ralli testid Östbergi jaoks juba käivad ning tema kõrval on istunud Tidemandi endine kaardilugeja Emil Axelsson ning Ilka Minor. Östberg peaks uue kaardilugeja välja valima järgmisel nädalal.

Monte Carlo ralli on kavas 22.-24. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles