Pettumus: Eestisse jõudma pidanud discgolfi suurturnee etapp koliti üle Soome

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disc-golfi korv
Disc-golfi korv Foto: arhiiv

Eile sai teatavaks, et sel suvel Tallinnas toimuma pidanud uue professionaalse discgolfi rahvusvahelise turnee «Disc Golf World Tour» (DGWT) etapp jääb Eestis siiski ära ning toimub selle asemel Soomes.

«Discgolf World Tour» pidi Tallinna lauluväljakul etapi pidama 2.-4. juunil, kuid ürituse kodulehel teatati eile, et selle asemel toimub võistlus hoopis Soomes. «Seoses konfliktidega, mis puudutavad etapi korraldamist, lükkame praegu DGWT Tallinna etapi edasi. Usume, et Tallinn on suurepäraseks kohaks meie tulevaste ürituste jaoks ning kaalume seda võimalust uuesti, kui koostame 2017. aasta hooaja plaani,» seisis turnee kodulehel.

Lisaks Eesti etapi ärajätmisele selgitati, et kuna Tallinnasse turnee ei jõua, on kõige parem lahendus pidada etapp Soomes. DGWT algab järgmise aasta märtsis USAs, seejärel peetakse etapid Tšehhis, Soomes ning Rootsis ja tuur lõppeb taas USAs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles