Sildaru vägeva võistluse järel: pean rohkem sööma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikisuusataja Kelly Sildaru
Trikisuusataja Kelly Sildaru Foto: Andrei Ozdoba

Vigursuusataja Kelly Sildaru jõudis Colorados Breckenridge'is peetaval mainekal Dew Touri võistluse etapil teise tulemusega finaali, edestades Sotši olümpiamängude esikolmikut. 

Täna hommikul tehtud Instagrami postitusest selgub, et päris rahule Sildaru oma etteastega ei jäänud. Fotole lisatud märksõnad kõlaksid eesti keelde tõlgituna järgmiselt: «Oli hea päev», «pean rohkem sööma», «pole rahul tehnikaga», «hea meel, et kõik hästi läks», «tänud fännidele», «tänud sponsoritele», «poolfinaal», «teine koht». Rohkema söömise all peab Sildaru silmas oma väikest kehakaalu, mille tõttu ei saa ta alati hüpetesse minekuks sisse piisavat kiirust.

Vigursuusatamise pargisõidus sai Sildaru poolfinaalide esimeses sõidus kirja punktisumma 66,80 ning teises sõidus 88,20. See andis eestlannale teise koha tänavu jaanuaris Aspenis X-mängudel sel alal kuldmedali võitnud 23-aastase rootslanna Emma Dahlströmi järel. Dahlström sai teises sõidus punktisummaks 90,40.

Sildarule järgnes kolmandana norralanna Johanne Killi, aga selja taha jäi ka kogu Sotši olümpiamängude esikolmik - neljas oli kuldmedalist Dara Howell, 15. hõbeda saanud Devin Logan ja 13. pronksiomanik Kim Lamarre.

Finaal, kuhu pääsesid kuus paremat, peetakse laupäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles