Javier Hernandez jätkab Saksamaa vallutamist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez
Javier Hernandez Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas võitis Leverkuseni Bayer 5:0 Mönchengladbachi Borussiat ja kolm väravat sai oma nimele Javier Hernandez. 

Suvel Manchester Unitedist lahkunud mees harjus Saksamaa jalgpalliga üsna kiiresti ja tänaseks päevaks on ta oma uue koduklubi eest löönud juba 17 väravat. Kümme neist on Hernandez löönud Bundesligas, kaks tükki saksamaa karikasarjas ja viis tabamust on tema nimel Meistrite liigas.

Bundesligas on Herndezest rohkem väravaid löönud vaid Pierre-Emerick Aubameyang (17), Robert Lewandowski (15) ja Thomas Müller (13). Meistrite liiga väravaküttide edetabelis jagab Mehhiko ründaja samuti neljandat kohta.

Nördimust tekitab mehe hea vorm Manchester Unitedi fännides, kuna Inglismaa meeskonnal puudub tänavu regulaarne väravalööja. Suvel müüdi Hernandez Leverkusenile kõigest 7,3 miljoni naela eest.

Tänased mängud:

Müncheni Bayern – Ingolstadt 2:0

Darmstadt – Berliini Hertha 0:4

Hoffenheim – Hannover 1:0

Bremen – Köln 1:1

Wolfsburg – Hamburg 1:1

Leverkusen – Mönchengladbach 5:0

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles