Keith Puparti 20 punkti ei päästnud Cuprumit kolmandast järjestikusest 2:3 kaotusest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

Poola võrkpalliliiga kümnendas voorus pidas Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum hooaja kuuenda viiegeimilise mängu, millest pärast eilset on võidetud vaid kaks. Seejuures on  Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum kolmes viimases kohtumises leppinud 2:3 kaotusega. 

Lubini meeskond alustas võõrsil peetud mängu Jastrzebski Wegieli vastu edukalt, võites esimese geimi 26:24 ja teise 29:27. Seejärel jõuvahekorrad vahetusid ja võõrustajad saavutasid lõpuks 3:2 (-24, -27, 23, 15, 14) võidu. Keith Pupart tõi külaliste resultatiivseimana 20 punkti, realiseerides 39 tõstest 19 (49%) ja lisades ühe blokipunkti. Pluss-miinus arvestuses jäi eestlane koguni 15 silmaga plusspoolele, mis oli mängu parim näitaja. Neljandat geimi algkoosseisus alustanud Robert Täht sai eilses mängus viis tõstet, millest kaks lõppesid punktivõiduga, vahendab volley.ee.

Kolmes viimases voorus 2:3 kaotusega leppinud ja 17 punkti kogunud Lubini meeskond langes turniiritabelis ühe koha võrra kuuendaks. Eilne vastane Wegiel on 16 punktiga seitsmes. Kaheksakordne Poola meister Belchatowi Skra on parimana kogunud 24 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles