IBU karikaetapi sprindidistantsid viisid Treieri ja Zahkna jälitussõitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Treier
Jan Treier Foto: Margus Ansu

Eile Itaalias Ridnaun-Val Ridannas toimunud laskesuusatamise IBU karikaetapi sprindidistantsidelt pääsesid jälitussõitu nii Jan Treier kui ka Rene Zahkna. Spirndidistantsi võit läks Venemaale. Ajaga 25.10,8 vormistas ühe möödalasu (0+1) teinud Anton Babikov võidu enda nimele.

Parima eestlasena saavutas puhtalt lasknud Jan Treier 32. koha, kes kaotas võitjale +1.46,0. Rene Zahkna sai kirja 51. koha. Kokku tegi Zahkna kaks möödalasku (1+1) ja kaotas võitjale +2.30,1.

Johan Talihärmil eksis tiirudes aga viiel korral (2+3), mis andis noormehele 83. koha (+3.49,9). Eno Vahtra sai 91. koha (+4.07,5).

Naiste arvestuses pääses sprindidistantsilt jälitussõitu vaid Kristel Viigipuu, kes ajaga 24.51,6 sai kirja 60. aja. Kaotus võitjale kogunes +2.47,7, tiirudes kogunes eksimusi vaid üks (0+1).

Jälitussõidus Viigipuu aga enam ei startinud, selle asemel liitus ta hoopis Hochfilzenis MK-koondisega ning sõidab täna Eesti teatenaiskonnas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles