Klavan kohtumisest Liverpooliga: Saksamaa vaatevinklist tuleb põnev duell

Madis Kalvet
, sports reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (püsti) koos klubikaaslastega rõõmustamas.
Ragnar Klavan (püsti) koos klubikaaslastega rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg loositi Euroopa liigas vastamisi Liverpooliga. Heitlused pääsu eest 16 parema sekka peetakse 18. ja 25. veebruaril. 

«Väga huvitav loos meie jaoks. Meile on see kindlasti positiivne loos. Liverpool on hea meeskond ja Anfieldil mängimine on veel lisapluss,» sõnas Klavan Postimehele.

Augsburgi meeskonnal oli vahetult enne loosimist olnud trenn ja seetõttu vaatas meeskond loosimist koos. «Ega meie jaoks ei olnud loosikastis palju meeskondi, kus oleksime ise olnud favoriidid. Oleme ikkagi väiksem klubi ja saime nüüd vastu superklubi,» rääkis Klavan. «Aga arvan, et meie jaoks oleks olnud veel kõvemaid pähkleid.»

Augsburgi ja Liverpooli vastasseis saab uuel aastal Saksamaal kindlasti palju kõneainet, kuna Liverpooli peatreeneriks on aastaid Dortmundi Borussiat hiilgavalt juhendanud sakslane Jürgen Klopp. «Saksamaa vaatevinklist tuleb põnev duell,» lisas Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles