Karm statistika Augsburgi jaoks: Jürgen Kloppil on ette näidata võimsad numbrid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liigas kohtub Eesti koondislase Ragnar Klavani koduklubi Augsburg järgmisena Liverpooliga, mida juhendab nimekas Jürgen Klopp. Kuna alles hiljuti juhendas Klopp Augsburgi liigakaaslast, on kohtumise eel suurt tähelepanu pööratud just statistikale, mis kuulsal treeneril Saksamaal ette on näidata.

48-aastane Klopp asus Liverpooli etteotsa tänavu sügisel ning on seni oma vastaste tundmaõppimisel pidanud ilmselt toetuma suures osas vaid videoanalüüsile. Eilne Euroopa liiga loos võis aga Kloppile tunduda igati soodne, sest tema hoolealuste vastaseks on Saksamaa kõrgliiga meeskond Augsburg, mis peaks Liverpooli lootsile olema hea tuttav tiim - aastatel 2008-2015 juhendas Klopp Augsburgi liigakaaslast Dortmundi Borussiat.

Portaali goal.com andmete järgi kohtus Dortmund Kloppi juhendamise ajal Augsburgiga kaheksal korral ning Kloppi hoolealused võitsid neist mängudest viis ja kaotasid vaid ühe. Lisaks lõi Dortmund Augsburgile neis mängudes 20 väravat, endale lasti lüüa kaheksa tabamust.

Augsburgi ja Liverpooli mängud peetakse 18. ja 25. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles