Kaia Kanepi jõudis Bangkokis finaali, kus kohtub vana tuttavaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 125.) jõudis 25 000 dollarilise auhinnafondiga ITF-tenniseturniiril Bangkokis finaali.

Turniiril esimesena asetatud Kanepi kohtus poolfinaalis prantslanna Myrtille Georgesega (WTA 236), kellel oli turniiritabelis kolmas asetus. Esimese seti võitis Kanepi kindlalt tulemusega 6:2. Teine sett läks aga paraku prantslannale, kes võitis selle 6:4. Otsustavas setis kulges mäng väga tasavägiselt. Seisul 2:2 õnnestus Kanepil vastase serv murda ja pooltevahetusele enne eestlanna servi mindi 3:2 seisul. Nüüd omakorda võitis geimi vastase servil Georges ja võrdustas seisu 3:3le. Taas võitis Kanepi vastase servil geimi ja seejärel ka kaks järgmist ning kogu mängu. Kanepi võidutulemus 6:2, 4:6, 6:3, vahendas tennis.ee.

Kanepi finaalivastane on šveitslanna Patty Schnyder (WTA 747), kes jõudis põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Kanepi ja Shnyderi omavaheliste kohtumiste seis on 3:0 eestlanna kasuks. Mängud on peetud juba aastaid tagasi – vahemikus 2007–2009. Siis võitis Kanepi kõik mängud kahes setis. Shnyderi parim koht WTA edetabelis oli 7. (2005. aasta novembris). Möödunud aasta novembris sündis tal tütar, kelle kõrvalt ta nüüd on naasnud võistlussporti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles