Lewis Hamilton: mulle toob edu liialdav elustiil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Tänavu F1 sarjas maailmameistriks tulnud Lewis Hamilton rääkis oma vabast ajast ja tunnistas, et tema edu aluseks on uhke elustiil.

Kui suurem osa vormel-1 sõitjaid on väljaspool võidusõite tagasihoidliku elustiiliga, siis Hamilton on erandiks, sest tema tahab näiteks välja anda oma muusikaalbumi ning lisaks liigub britt väga palju ringi glamuursetel seltskonnaüritustel.

«Ma ei tunne end kui rokkstaar, aga elan oma elu teistmoodi kui teised inimesed. Mul on põnev elu,» rääkis Hamilton.

«Eelmisel nädalal olin Washingtonis ja istusin presidendist mitte just liiga kaugel, järgmisel hommikul olin Kanadas, et teha väheke trenni ja oma muusikaga tegeleda. Siis läksime Los Angelesse, Saksamaale, Monacosse, Londonisse - sealt lendasin Coloradosse ning tee peal veel külastasin sõpru New Yorkis. Ma näen seda (oma elustiili) positiivse mõjuna, naudin seda. See aasta oli minu jaoks uhkeldavam kui kunagi varem, aga võitsin peaaegu kõik etapid ning tulin kolmandat korda maailmameistriks,» selgitas Hamilton, et võidusõiduväline glamuurne elu aitab teda ka vormel-1 sarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles