Kardist vormelisse siirduv eestlane hakkab sõitma Saksamaa F4 sarjas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Erakogu

Kardispordist vormelautodele siirduv Jüri Vips hakkab tänavu sõitma Saksamaa vormel-4 sarjas Prema Powerteam võistkonna koosseisus.

Kardispordis suurepäraseid tulemusi näidanud, sealhulgas ka 2014. aastal Rotaxi Maailmakarikavõistlustel Junior klassis esikoha saavutanud 15-aastasel Jüri Vipsil on juba seljataga esimesed testisõidud ning vormelautoga kohanemine kulges kiiresti ja sujuvalt.

«Prema Powerteam on väga kogenud ja tugev võistkond ning mul on hea meel, et sain võimaluse just selle võistkonna koosseisus tänavu debüteerida vormelitel,» kommenteeris Vips. «Esimesed testisõidud on kulgenud igati edukalt ja võistkond on olnud väga toetav vormel-4 autoga kohanemisel. Saksamaa vormel-4 sai valitud seetõttu, et see sari tõotab tänavu kujuneda kõige konkurentsitihedamaks,» lisas Vips.

Prema Powerteam on pika ja eduka ajalooga võistkond, mille koosseisus võitis Ralf Aron möödunud aastal Itaalia F4 meistrisarja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles