Visnapuu: mänguga jään rahule, kaotusega mitte

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Indrek Visnapuu tõdes pärast eurosarjas Sofia Lukoililt saadu kaotust, et hoolealuste tegutsemisega võib rahule jääda, kuid samas ei saa olla rahul sellega, et lõpuks võeti vastu kaotus.

«Tegime vastasele võitmise raskeks ja nad ei käinud meist lihtsalt üle. Lõpptulemus on lihtsalt kahe meeskonna kvaliteedi vahe. Selleks, et võita, pidanuks meil kõikide mäng ideaalselt õnnestuma, paraku polnud mõnel mehel täna selline päev,» lausus ta.

Rocki parimana 26 punkti visanud Janar Taltsi hinnangul sai otsustavaks teise poolaja algus, kui vastane tegi 10:0 spurdi. «Nad mängisid meie kaitse üle ja said lihtsaid korve. Lõpus suutsid aga vahet hoida,» nentis ta.

Rocki tagamehe Silver Leppiku hinnangul ei saadud teisel poolajal hakkama vastaste teravate tagameestega. «Esimesel poolajal surusid nad palli rohkem Kaspars Kambalale korvi alla. Teisel poolajal ei jäänud neil muud üle, kui hakata teravusi looma, sest Kambala sai kiirelt neljanda vea,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles