Internet hullub: kas täna nähti Premier League’i kõige halvemat debüüti?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Kirchhoff (rohelises) Sunderlandi eest väljakule minemas.
Jan Kirchhoff (rohelises) Sunderlandi eest väljakule minemas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel pole Sunderlandil olnud seni kõige parem hooaeg ja nii täiendati jaanuaris ka meeskonda, kuid pärast tänast soovivad paljud, et seda poleks tehtud.  

Sunderland hankis 7. jaanuaril Müncheni Bayernist 25-aastase keskkaitsja Jan Kirchhoffi, kes tegi täna Tottenhami vastu enda debüüdi. Sakslase õnnetuseks tema mäng just kõige paremini välja ei kukkunud.

Kirchhoff pääses väljakule matši 59. minutil, kui seis oli veel 1:1. Lühikesele mänguajale vaatamata juhtus nii mõndagi ning Kirchhoffi jalast lendast väravasse Christian Erikseni kauglöök ja lisaks tegi ta karistusalas vea Danny Rose’i vastu, mis lõppes penaltiga. Lõpuks teenis Tottenham 4:1 võidu.

Loomulikult leiti seejärel sotsiaalmeedias, et tegemist võis olla Premier League’i läbi aegade kõige kehvema debüüdiga. Inglased ise võrdlesid seda inglase Jonathan Woodgate’i debüüdiga Madridi Reali eest, kui keskkaitsja teenis 2005. aastal Bilbao Athleticu vastu mängides punase kaardi ja lõi omavärava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles