Kobe Bryant: Michael Jackson oli mu mentor

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant
Kobe Bryant Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA Los Angeles Lakersi ridades mängiv korvpallistaar Kobe Bryant rääkis avameelses intervjuus Yahoo! Sportsi kolumnistile oma läbisaamisest eelmise aasta suvel surnud popikuninga Michael Jacksoniga.

Bryanti sõnul oli Jackson tema mentor ning just tänu Jacksonile on ta vaimselt nii tugev.

«Ilmselt kõlab see imelikult, aga see on tõsi – Jackson õpetas mind,» rääkis Bryant. «Rääkisime alati, kuidas ta valmistus muusika kirjutamiseks ja kuidas ta valmistus kontsertideks. Ta rääkis, kuidas sündisid albumid «Thriller» ja «Bad», kõikidest detailidest, mis selle juurde kuulusid. Ja see oli minu jaoks kinnitus – sain aru, et pean keskenduma oma oskustele ja tegema seda kõhklusteta. Sest see, mida ja kuidas ta tegi, oli psühhootiline.»

«Ta aitas mul jõuda sellise tasemeni, et võitsin koos Shaquille O’Nealiga mängides kolm meistritiitlit, sest olin niivõrd hästi valmistunud,» jätkas ta. «Selline mõttelaad mul ongi. Ja see ei pärine üheltki sportlaselt. See ei pärine Michael Jordanilt. Seda õpetas mulle hoopis Michael Jackson.»

Pärast Jacksoni surma avaldas Bryant ajakirjas Time austusavalduse popikuningale. Seal kirjutas Bryant, et Jackson julgustas teda olema teistsugune ning isegi pakkus, et ta võib oma pulmad korraldada tema kodus, Neverlandi rantšos, kuna seal on privaatsem.

«Kui jätta kõrvale, et ta oli geenius, oli ta lihtsalt üdini tore inimene,» kirjutas Bryant toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles