Lõpuks ometi: leiti üle maailma tagaotsitud Lionel Messi suurim fänn

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi Argentina koondise särgis.
Lionel Messi Argentina koondise särgis. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailmas küttis viimastel nädalatel kirgi noor Lionel Messi fänn, keda üle maailma taga otsiti. Nüüd on väidetavalt Messi tulihingeline fänn Iraagist üles leitud.

Hiljuti hakkas kulutulena levima pilt, kus Messi suurimaks fänniks tituleeritud noor poiss istus oma iidoli n-ö särgis, mis tegelikult oli vaid kilekott, kuhu olid kirjutatud Argentina staari nimi ja särginumber. Foto kogus kiirelt populaarsust ja üle maailma hakati Messi noort fänni taga otsima - lõpuks leiti väike jalgpallisõber Iraagist. Fänni nimi on Homin ja nüüd päris Messi särgi omanikuks saanud poiss selgitas, miks talle just Argentina ja Barca staar meeldib: «Ta on suurepärane mängija.»

Kuigi poisi leidmine on peamiselt leidnud positiivset vastukaja, on ka kritiikuid, kes kahtlevad, kas esialgsel pildid on olnud poiss on ikka Homin. Kahtlejate peamiseks argumendiks on väide, et poiste kõrvad ei klapi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles