Kalevi uus tsenter Rocki vastu ilmselt ei mängi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela KML. BC Valga/Valka vs Kalev/Cramo.
Alexela KML. BC Valga/Valka vs Kalev/Cramo. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Kalev/Cramo teatas juba möödunud pühapäeval 208-sentimeetrise tsentri Shawn Kingi palkamisest, kuid laupäevases Eesti meistriliiga liidrite duellis Tartu Rockiga, mees veel kaasa ei tee.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnul saabub King alles reede hilisõhtul. «Esimest korda osaleb ta meie treeningul laupäeva hommikul. Lisaks pole kõik temaga seotud paberid veel korras,» rääkis ta. «99-protsendilise tõenäosusega ta ei mängi.»

Varrku sõnul võttis üleminekuga seotud kõiksugu paberite vormistamine aega ning lõpuks paluti asjade kiirendamiseks abi korvpalliliidult. Vaatamata kõigele, pole viimati Venezuela liigas pallinud mehe kõik dokumendid saabunud.

Laupäevasest mängust jääb kõrvale ka Janar Soo, kes venitas jõusaalis rassides rinnalihast. Varraku sõnul peab Soo pidama treeningutes vähemalt nädalase pausi.

Kalevi ja Rocki kohtumine algab Saku Suurhallis laupäeval kell 17. Meeskonnad on tänavu kohtunud varem kahel korral ning seni on paremus olnud Kalevi poolel. Eesti  meistriliiga esimeses ringis alistasid nad Rocki võõral väljakul, teine võit nopiti Eesti karikavõistluste finaalis Kuresaares.

Kalev on Eesti meistriliigas seni ainus kaotuseta meeskond. Rockil on tabelis 18 võitu ja 3 kaotust.    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles