Tagasitulek? Kaarel Nurmsalu võtab kaalus alla ja valmistub Eesti meistrivõistlusteks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Liis Treimann/Postimees

Eesti kõigi aegade parim suusahüppaja Kaarel Nurmsalu lõpetas küll üle-eelmise aasta kevadel karjääri, kuid pärast kümme kuud kestnud pausi ronis mees taas suusatorni otsa. Ta kavatseb võistelda 13. veebruaril toimuvatel Eesti meistrivõistlustel.

«Nonii.... Kui talve pole siis tuleb sellest rääkida, et tunne tekiks! Mõte selline, et võiks Eesti meistrivõistlustel vormi proovida. Eestikad toimuvad 13. veebruar ja tuhin on kõva torni ronida,» kirjutas ta Facebookis.

«Käisin paar nädalat tagasi üle aasta ja 10 kuu esimest korda proovimas – RÄIGE hirm oli. Tamsalust välja sõites hakkas pulss peksma ja Jõgeval olin juba anaeroobses (autoroolis!?!?). Kohapeal asi enne järgi ei andnud, kui tornis lasin poomist lahti. Peale poomist lahti laskmist oli tunne – AIJAAA SEE ON JUU SEE VÄRK,» kirjeldab ta värvikalt oma emotsioone.

«Kaal oli oktoobris/novembris ca 84 kg , tänaseks olen saanud kaalu umbes 75 kg kanti. Paar nädalat aega ehk saab 73-74 kg tabloole ja siis on kõigest 6-7 kg ülekaalu (suusahüppaja mõistes). Kaalu pole seekord vaja jälgida mitte ainult sellepärast, et kergem olla, vaid kombed on väikseks jäänud. Hüppasin seal Tehvandil nagu viiner kiles. Eks ma vaatan, mis teha annab ehk majanduslik seis lubab ühe kombe osta (siis saab ehk profisportlastega isegi võidu ponnistada).»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles