Sildaru võib olümpia nimel Oslo X-mängudest loobuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru X-mängude kuldmedaliga.
Kelly Sildaru X-mängude kuldmedaliga. Foto: SCANPIX

24.–28. veebruarini peetakse X-mänge Oslos ning suure tõenäosusega saab sinna kutse ka Aspenis võidutsenud Kelly Sildaru. Oslos pole kavas küll Sildaru meelisala ehk pargisõitu, kuid osalemiskutse peaks saabuma 27. veebruaril toimuvale Big Airi võistlusele. Samas võidakse sellest tuleviku nimel aga loobuda.

«Oslosse kutset veel ei ole, kuid me ei näe põhjust, miks me ei peaks seda Aspenis saavutatud võidu järel saama,» sõnas Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis Sildaru. «Oslo võistlusel on kavas formaat, kus on kolm hüpet ja kaks paremat lähevad arvesse. Võistlus on kindlasti äge: Big Airi torn on ehitatud tellingutele. See on isegi pisut hirmuäratav, kuna alla tuleb sõita sisuliselt mööda kitsast koridori. See oleks hea proovilepanek, kuid siiski pole me sada protsenti kindlad, kas läheksime Oslosse.»

Täpselt samal ajal on Kanadas Calgarys kavas AFP World Touri võistlus, kus Kelly Sildarul oleks võimalik osaleda pargisõidus ja rennisõidus. Just viimane võistlus on see präänik, mis meelitab praegu Kanada poole. Kuna tulevikus on rohkem soovi osaleda ka viimati nimetatud alal, siis võidaksegi Oslo X-mängudest loobuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles