Puparti hea mäng tõstis Cuprumi Poola meistriliigas neljandaks

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Lubini Cuprum saavutas Poola Plusliga 15. vooruskolmanda järjestikuse võidu, millega tõusti turniiritabelis kõrgele neljandale kohale. 

Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatava Cuprumi ridades oli Keith Pupart 16 punktiga üks võitjate parimaid, Robert Täht väljakul ei käinud, vahendab Volley.ee

Põhiturniiri esimeses ringis AZS Czestochowa meeskonna üle raske 3:2 võidu teeninud Cuprum oli teistkordsel kohtumisel kindlam, saavutades vastase koduplatsil 3:1 (18, 21, -20, 20) paremuse. Eesti koondislane Keith Pupart näitas rünnakul eeskujulikku kindlust, kui 24-st tõstest õnnestus nurgaründajal punktiks lüüa koguni 14 (58%), lisaks aitas Pupart võitjaid kahe blokipunktiga. Pluss-miinus arvestuses kujunes eestlase kasuteguriks +13. Võitjate ridades suutis enamat vaid 19 (+15) punkti kogunud Mateusz Malinowski. Positiivne pallingu vastuvõtt oli Pupartil seekord 33%. Robert Täht eilses vastasseisus väljakul ei käinud, vahendab. 

Viieteistkümnest mängust üheksa võitnud ja 28 punkti kogunud Lubini meeskond tõusis turniiritabelis kõrgele neljandale kohale, kuid kaks võistkonda võivad Cuprumist mööduda. Eilne vastane Czestochowa on 11 punktiga kaheteistkümnes. Turniiritabeli tipus paiknev Kedzierzyn-Kozle Zaksa on parimana noppinud 41 silma.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles