Ennoki koduklubi lõpetas Šveitsis põhiturniiri kolmandana

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Võrkpalluri Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch saavutas Šveitsi meistriliiga põhiturniiri viimases voorus võidu, mille abil tõusti neljandalt kohalt kolmandaks. 18st mängust võideti 13 ja koguti 35 punkti. 

«Miinimumeesmärk põhiturniiril sai täidetud - jõudsime play-offi. Põhiturniiri kolmas koht andis meile play-offideks esimese punkti. Teine koht sai kaks ja esikoht kolm punkti. Järgnevalt mängivad kuus edukamat võistkonda kaks ringi kõik-kõigiga läbi ja siis saavutatud punktide alusel jõuavad esimesed kaks võistkonda finaali. Kolmas ja neljas naiskond võistlevad pronksmedali eest,» kommenteeris Ennok volley.ee-le koduliiga süsteemi.  

«Alanud nädal on mänguvaba, sest nädalavahetusel on kavas noorteturniir. Järgmisel nädalal peame eurosarja korduskohtumise ja siis jätkatakse ka Šveitsi liigaga,» lisas eestlanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles