Pidu leedulaste tänavas: Žalgiris pääses edasi, Rytas säilitas lootuse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lietuvos Rytase liider Šarunas Jasikevicius
Lietuvos Rytase liider Šarunas Jasikevicius Foto: AP/Scanpix

Korvpalli euroliiga neljapäevaste mängudega võivad eriti rahul olla leedulased. Žalgiris kindlustas pääsu vahegruppi, dramaatilises heitluses kuulsa Barcelona alistanud Lietuvos Rytas säilitas aga edasipääsulootuse.

Hooaega kesiselt alustanud, kuid viimastel nädalatel üha paremasse hoogu läinud Rytas juhtis tiitlikaitsja Barcelona vastu algusest peale, ent lõpus läks asi ikkagi teravaks. Mängukell jooksis nulli hetkel, kui tablool särasid leedulaste õnnenumbrid 88:87. Milko Bjelica tõi võitjatele 19 punkti.

Edasipääsuks peab Rytas alistama alagrupiturniiri viimases voorus seni võiduta Zagrebi Cibona ja lootma, et Cholet Basket ei võidaks võõrsil Ülkerit.

Rytase ja Barcelona mängu tipphetki saate vaadata SIIT.

Žalgiris pääses edasi tänu sellele, et Tel Avivi Maccabi alistas kodus Himki 80:76. See tähendab, et Venemaa klubi ei saa enam olenemata viimase vooru kohtumisest Žalgirist edestada.

Siena Montepaschi alistas kodus Fenerbahce Ülkeri 94:65, Valencia oli aga võõrsil üle Milanost 75:60.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles