Kõik Oslo X-mängudel osalevad Sildaru konkurendid asusid võistlustulle

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaya Turski.
Kaya Turski. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal toimuvad Oslos X-mängud, kuhu on varuvõistlejana kutse saanud ka Aspenis peetud X-mängudel pargisõidus kuldmedali võitnud Kelly Sildaru. Sel nädalavahetusel peeti tulevases olümpialinnas PyeongChang’is pargisõidu MK-etapp, kus olid stardis kõik kuus naist, kes osalevad praeguse seisuga Oslos Big Airi hüpetes.

Oslos võistlustulle asuvatest naistest saavutas tulevases olümpialinnas esikoha norralanna Tiril Sjastad Christiansen, teiseks tuli ameeriklanna Maggie Voisin ja kolmandaks rootslanna Emma Dahlström. Kõik kolm võistlevad ka järgmisel nädalal Norras.

Lisaks võistlevad Oslos Big Airi hüpetes veel sakslanna Lisa Zimmermann, kanadalanna Kaya Turski ja norralanna Johanne Killi. Neist esimene saavutas Lõuna-Koreas 8., teine 19. ja kolmas 20. koha. Kui mõnda aega oli selgusetu kanadalanna Turski tervislik seisund, siis nüüd lõpetas ta enda vigastuspausi.

Turski murdis detsembris peetud Dew Touri treeningul käeluu ja pidi seetõttu eemale jääma jaanuaris Aspenis peetud X-mängudelt. Turski naasmine võistluskarusselli kõige õnnestunumaks ei kujunenud – kaheksakordne X-mängude võitja piirdus Lõuna-Koreas vaid kvalifikatsioonis osalemisega. Samas avaldas ta sotsiaalmeedias rõõmu, et on võistluskarussellis tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles