22-aastane jalgpallur teenib sponsorlepinguga 40 miljonit lisaraha (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba saabus Torino Juventusesse tasuta.
Paul Pogba saabus Torino Juventusesse tasuta. Foto: SCANPIX

Lisaks sadade tuhandete eurodeni küündivatele nädalapalkadele on jalgpalluril võimalik teenida lisaraha erinevate sponsorlepingutega. Nüüd on ülisuurele lisateenistusele lähedal 22-aastane Prantsusmaa koondise ja Juventuse poolkaitsja Paul Pogba.

La Gazzetta dello Sport kirjutab, et Pogba sõlmib lähiajal kümne aasta pikkuse lepingu sporditarvete tootja Adidasega. Kokku toob leping noorele jalgpallurile sisse ligi 40 miljonit eurot.

Mängija agent Mino Raiola peab läbirääkimisi ka Nike’iga, kuid Itaalia ajalehe andmetel on Adidas oma tahtmisele lähemal. Väidetavalt on suusõnaline kokkulepe juba sõlmitud.

Juventuse poolkaitsja ümber liigub viimastel aastatel palju kuulujuttu ning väidetavalt on üsna lähedal tema suvine liitumine Manchester City meeskonnaga.

Täna saab Pogba oma oskusi näidata City järgmisele peatreenerile Pep Guardiolale, kui Juventus kohtub Meistrite liigas katalaani juhendatava Müncheni Bayerniga. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles