Pronksimees llves: natuke jääb kripeldama, et kirkamat medalit ei saanud

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti mulluse hooaja parim kahevõistleja Kristjan Ilves.
Eesti mulluse hooaja parim kahevõistleja Kristjan Ilves. Foto: NordicFocus

Juunioride MMil pronksmedali võitnud Kristjan Ilves lausus Postimehele, et lootis enamat, kuid konkurentide vastu täna ei saanud.

«Natuke jääb kripeldama, et kirkamat medalit ei saanud! Enne sõitu olin suhteliselt kindel, et medalikohalt täna välja ei tohiks kukkuda. Võitlesin lõpuni, aga viimasel laskumisel libisesid vastutuules konkurendid mööda,» sõnas Ilves.

Kokku on tänane medal talle juunioride seas juba kolmas pronksikarva autasu. «Kahju on sellest, et üks medal oleks võinud üle pronksi ka olla, aga rahul võib seekord olla sellega, et hüppepool oli kindel ja hüpped tulid hästi välja. Murdmaa poole pealt ei ole viimasel ajal enesetunne eriti hea olnud. Aga täna andsin kõik ja midagi sisse ei jäänud,» lisas Ilves. «Täna olid vähemalt ilma- ja rajaolud paremad kui eelmisel võistlusel – siis tuli sõita mudalompides ja veeloikudes, aga seekord oli ikka suusarada!»

MMi lõppedes tuleb Ilves korraks koju ning seejärel plaanib ta osaleda Schonachi MK-etapil ja Klingenthali kontinentaalsarja etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles