Sildarut abistavad šveitslased: aitame teda, sest ta on maailma parim!

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru koos šveitslasest määrdemehega
Kelly Sildaru koos šveitslasest määrdemehega Foto: Madis Kalvet

Oslo X-mängudel täna lõpuks Big Airi freestyle-suusatamise Big Airi hüpetele võistluskutse saanud Kelly Sildarut abistavad taas Šveitsi määrdemehed, kelle sõnul on abikäe ulatamise põhjus lihtne – tegu olevat maailma parima naisssuusatajaga.

«Meie silmis läheb asi praegu iga hüppega aina paremaks ja Kelly tunneb end mäel järjest mugavamalt,» sõnasid šveitslased, kes tornist laskunud Sildaruga ka aru pidasid, mida annaks veel paremaks muuta. «Tal on vaja tunnetus kätte saada, küll siis trikid järgi tulevad.»

Miks mehed aga eestlannat abistavad? «Kuna ta on maailma parim! Seda on nii raske kõrvalt vaadata, kui tal hoogu pole – tahaks ju aidata!» naersid šveitslased.

Šveitslaste sõnul on Sildaru arsenalis olemas trikid, mis lubavad kindlalt võidu eest heidelda. Lõpuks saabki otsustavaks, kas nende trikkide sooritamiseks on võimalik ka vajalik hoog sisse saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles