Rock tahab enne jõule positiivse tunde kätte saada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock vs Tarvas oktoobris.
Rock vs Tarvas oktoobris. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Enne jõulupuhkust on TÜ/Rockil mängida veel kaks kodust kohtumist. Teisipäeval FIBA eurosarja C alagrupi viimane kohtumine Benficaga ja järgmisel päeval Rakvere Tarvasega.

Teisipäeval kell 19. mängib Tartu Ülikool/Rock kodus selle hooaja viimase eurosarja kohtumise Lissaboni Benficaga.

C alagrupis on kahe võistkonna saatus teada: edasipääsu on kindlustanud Sofia Lukoil Academic ja edasipääsulootuse on minetanud TÜ/Rock. Benfica ja Lugano seis on lahtine. Kui Benfica võidab Rocki, pääseb Portugali meeskond igal juhul edasi. Kui aga homme peaks TÜ/Rock võitma, otsustab Benfica saatuse Lugano ja Sofia vaheline kohtumine. Seega tuleb homme raske mäng, vastane vajab võitu, Rock saab küll näidata pingevaba mängu, kuid oma kodusaalis ei taha keegi kaotada.

Kolmapäeval kell 18 mängib TÜ/Rock kodus G4S meistriliiga kohtumise Rakvere Tarvasega. Tähelepanu tuleb kindlasti pöörata sellele, et kohtumine algab tavapärasest tund aega varem.

Tarvasel ei ole viimastes mängudes väga hästi läinud,  napp kaotus on tulnud vastu võtta TTÜ/Kalevilt, suurelt kaotati Kalev/Cramole. Samas on Andres Sõber meeskonda täiendanud mõned aastad tagasi Kalev/Cramo rivistuses Rockile palju pahandust teinud Howard Frieriga.

Mõlemat kohtumist kannab üle UTTV aadressil www.tysk.ee/rock/uttv

«Ma näen meeskonna varu eelkõige selles, et me paneks ühtlaselt korraliku esituse kokku,» ütles Rocki peatreener Indrek Visnapuu pärast viimatist kaotust Kalev /Cramole, «mitte nii, et osad mehed õnnestuvad ja  teised ebaõnnestuvad. On vaja nii, et osad mehed õnnestuvad, osad mehed ületavad natuke iseennast ja teised mehed mängivad oma välja.»

«Meie eesmärk on nende kahe mänguga saada jõuludele minekuks positiivne fiiling, ja kindlasti on FIBA-sarjas mängus ka autunne – kodus veel üks võit saada,» lisas ta.

Tabeliseisud:
G4S meistriliiga

1    TÜ/Rock 14 võitu 1 kaotus
2    BC Kalev/Cramo 13 võitu 2 kaotust
3    TTÜ/Kalev 12 võitu 3 kaotust

MasterCard Balti korvpalliliiga
1.    Ventspils 9 võitu 2 kaotust
2.    Rudupis 7 võitu 4 kaotust
3.    Riia VEF 8 võitu 2 kaotust
4.    TÜ/Rock 7 võitu 4 kaotust
5.     Nevezis 8 võitu 2 kaotust
6.    Kalev/Cramo 6 võitu 5 kaotust

2.-5. kohani on võistkondadel võrdne arv punkte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles