Raske seis: Manchester Unitedil on koguni 17 vigastatud meest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijad.
Manchester Unitedi mängijad. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiv Manchester United jäi eile õhtul järjekordsest mängumehest ilma ja nüüd on Unitedi laatsaretis koguni 17 vigastatud meest.

Viimati sai vigastada meeskonna nimekirja kuuluv Donald Love, kes mängis eile Unitedi U21 tiimi eest Middlesbrough vastu. Tõsi, noor kaitsja on tänavu Unitedi eest kirja saanud vaid ühe mängu, kui tegi kaasa Euroopa liiga matšis Midtjyllandi vastu, kuid Manchesteri meeskonna peatreeneri Louis van Gaali jaoks on siiski tegemist järjekordse mängumehega, kes rivist väljas on.

Nimelt on SkySportsi andmetel ManU vigastatute nimekirjas koguni 17 meest: lisaks Love'ile veel Matteo Darmian, Phil Jones, Ashley Young, Antonio Valencia, Luke Shaw, Cameron Borthwick-Jackson, Wayne Rooney, Sam Johnstone, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Sean Goss, Marouane Fellaini, Bastian Schweinsteiger, Will Keane ja Anthony Martial.

Järgmise mängu peab United juba homme, kui kodus võetakse vastu Watfordi meeskond. ManU on liigatabelis viiendal kohal, külla sõitev Watford on 10. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles