NBA üllatused jätkuvad: Cleveland kaotas poolikule meeskonnale

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vince Carter (vasakul) takistab LeBron Jamesi.
Vince Carter (vasakul) takistab LeBron Jamesi. Foto: David Richard/USA Today Sports

Kui pühapäeval üllatas Los Angeles Lakers korvpalliliiga NBA tabelijuhti Golden State Warriorsi, siis täna öösel kaotas idakonverentsi liider Cleveland Cavaliers vigastustega kimpus olevale Memphis Grizzliesile.

Memphisel oli puudu koguni viis põhitegijat Marc Gasoli, Mike Conley, Zach Randolphi, Chris Anderseni ja Matt Barnesi näol, aga sellest hoolimata suudeti sisuliselt täiskoosseisus Cavaliersi võõrsil 106:103 võita.

Äsja põlvevigastusest taastunud kaitsespetsialist Tony Allen üllatas Memphise poolelt 26 punktiga, Mario Chalmers lisas 17 ning vanameister Vince Carter 15 punkti. Cavaliersi liidrid LeBron James ja Kyrie Irving kogusid vastavalt 28 ja 27 punkti.

Hooaja kümnenda kaotuse sai San Antonio Spurs, kes kaotas võõrsil 91:99 Indiana Pacersile. Terve mängu juhtinud Pacersile tõi Monta Ellis 26 punkti, Paul George lisas 23 silma. Spursi vedasid Kawhi Leonard ja LaMarcus Aldridge kumbki 23 punktiga.

Warriors suutis Lakersile kaotamise häbi pisut maha pesta ja alistas kodusaalis Orlando Magicu 119:113. Kuigi viimase veerandaja eel juhtis Warriors 94:77, ei tulnud võit lihtsalt. Pisut enam kui minut enne lõppu vähendasid Magicu tagamängija Victor Oladipo vabavisked vahe vaid kahe punkti peale, aga järgmisel rünnakul tabas Klay Thompson kolmese ja andis Warriorsile taas pisut turvalisema edu.

300 tabatud kaugviske piiri ületanud Stephen Curry viskas Warriorsi kasuks 41 punkti ja võttis 13 lauapalli, Thompson lisas 27 punkti. Magicu poolelt kogusid Aaron Gordon, Evan Fournier ja Brandon Jennings kõik 20 punkti.

Teised tänased tulemused:

Charlotte Hornets - Minnesota Timberwolves 108:103
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 100:90
New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 115:112
Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers 90:109

Vaata NBA tabeliseisu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles