Sõõrumaa püüab autoretkega viimase hetke hääli

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Viktor Burkivski

Esmaspäeva varahommikul istus ärimees Urmas Sõõrumaa autosse ja sõitis Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendikandidaadina endale toetushääli otsima. Õhtuks oli ta läbinud 600 km, kuid see ei jäänud ühekordseks ürituseks – eile hommikul alustas ta uut ringkäiku ning täna kordub ilmselt kõik taas...

«Häälte kogumine pole lihtne,» tunnistas juba jaanuari lõpus oma kandideerimisest teatanud, ent seejärel poolteiseks kuuks Eestist lahkunud mees. Konkurendid tegid samal ajal tõsist lobitööd ning vähem kui nädal enne tähtaja kukkumist pole EOK liikmete hulgas vabu hääli kuigi palju.  

Presidendiralli alguses üheks suursoosikuks peetud Sõõrumaal peab konkurentsis püsimiseks olema reedeks koos 15 EOK liikme toetusallkirja – vaid see aitaks ta nii-öelda päris valimisvõitlusesse, heitlema Jüri Ratase ja Tõnu Tõnistega. Neil kahel mehel on Postimehe andmetel vajalik toetus juba olemas. Ratasel seejuures ilmselt isegi kahekordselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles