Noored sulgpallurid alustavad EMil alagrupi favoriitidena

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannaliina Piho ja Liisa Tannik.
Hannaliina Piho ja Liisa Tannik. Foto: Kristel Vask/Eesti Sulgpalliliit

Täna algab Poolas Lubinis kuni 17-aastaste vanuseklassi sulgpalli EMi võistkondlik võistlus. Tänu eelmise aasta juunioride koondise heale esinemisele sai Eesti võistkond EMil esmakordselt paigutuse.

Eesti on 32 riigi võistkonna seas 5.-8. asetusega, mis tähendab, et favoriitidega alagrupis kokku ei minda. Eesti vastastest Iisrael, Rumeenia ja Valgevene on eeldatavalt tugevaim konkurent just viimane. Alagrupist saab edasi vaid võitja, kes pääseb veerandfinaali. Võistkonna võistluse suurfavoriit on Taani, kes võitis ka viimasel U17 EMi kaks aastat tagasi.

Eesti esimene vastane on täna õhtul Rumeenia. Eesti võistkond mängib koosseisus Mari Ann Karjus, Hannaliina Piho, Liisa Tannik, Karl Kert, Matis Kaart, Marcus Lõo. Koondist juhendab peatreener Indrek Küüts. Võistkondlikule turniirile järgneb esmaspäeval algav individuaalturniir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles