Ferrari pealik: olime kuni Alonso avariini kindlad, et võidame

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene.
Maurizio Arrivabene. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna pealik Maurizio Arrivabene ütles pärast vormel-1 hooaja esimest etappi Austraalias, et nad olid kuni Fernando Alonso ja Esteban Gutierrezi avarii tõttu heisatud punase lipuni kindlad, et just nende tiimi piloot suudab etapi lõpuks võita.

«Raja ääres olime ausalt öeldes võidus päris kindlad. Kindlatel hetkedel jälgisime edu Mercedese pilootide ees, enda strateegiat ja olime üpris rahulikud,» rääkis Arrivabene Autospordi vahendusel.

Sebastian Vettelile ja Kimi Räikkönenile oli võistlejaterivi kokkusurumine äärmiselt halb uudis, sest nad kasutasid ülipehmeid rehve ja pidid tegema veel ühe boksipeatuse. Mercedese sõitjad Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kasutasid vastavalt keskmisi ja pehmeid rehve ja said nii sõita kuni võistluse lõpuni.

Lõpuks võitis Austraalia GP Rosberg, Hamilton oli teine ja Vettel kolmas. Räikköneni auto läks 22. ringil põlema ja soomlane oli sunnitud katkestama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles