Kontaveidi mäng lagunes Miami turniiril teises setis täielikult

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SCANPIX

Anett Kontaveit kaotas Miami tenniseturniiri kvalifikatsiooni avaringis maailma edetabelis 131. kohal olevale kreeklannale Maria Sakkarile 3:6, 1:6.

Kahe nädala eest Indian Wellsi turniiril Sakkari 6:4, 6:3 alistanud Kontaveit, kes on maailma edetabelis 77. kohal, mängis täna kreeklannaga kui võrdne võrdsega avasetis seisuni 3:3. Sealt alates puudusid tal aga igasugused võimalused ning näiteks teises setis võitis Kontaveit viie esimese geimi jooksul vaid kaks (!) punkti.

Oma servil jäi ta seejuures kolmes geimis järjest ainsagi punktita. Alles kuuendas geimis suutis Kontaveit uuesti Sakkarile vastu saada ja võitis lõpuks neljandalt murdepallilt geimi. Järgmises geimis oli Sakkar aga taas selgelt parem ning võitis tund aega kestnud matši 6:3, 6:1. Teises setis suutis eestlanna seega oma servil saada vaid ühe punkti ja võita 39 mängitud punktist vaid kümme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles