Video: lugematud pealtpanekud viisid Ühisliiga punktirekordini

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saraatovi Avtodor ja Kalev/Cramo (valges)
Saraatovi Avtodor ja Kalev/Cramo (valges) Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Korvpalli VTB Ühisliigas on viimasel ajal igal Astanaga mängima sattunud võistkonnal võimalik visata sama palju punkte, nagu oleme harjunud nägema ainult NBAs ja Hiina liigas. Eile kasutas juhust Saraatovi Avtodor, kes purustas Kasahstani klubi koguni 132:72 ja püstitas sellega uue Ühisliiga punktirekordi.

Varasem tippmark sündis detsembris samade meeskondade vahel, toona jäi Avtodor võõrsil peale 131:93. Nagu tõestab ka allpool näha olev videokokkuvõte, siis kaitsele omavahelistes mängudes rõhku ei panda.

Väljakult koguni 74 protsendilise täpsusega tabanud Avtodori resultatiivseim oli eile 23 punktiga Paul Stoll, kes andis lisaks 14 resultatiivset söötu. Kalev/Cramo kohtub Avtodoriga Saku suurhallis 13. aprillil, Astanaga on sel hooajal juba mõlemad mängud peetud ja võite nende vastu noppida ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles