Pikk: treener otsustas, et annan nurgalööke ja tulid hästi välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk (vasakul) kohtumises Serbiaga.
Artur Pikk (vasakul) kohtumises Serbiaga. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise algkoosseisus on üheks kindlamaks liikmeks tõusnud vasakkaitsja Artur Pikk, kes andis matšis Serbiaga nüüd ka vasakult poolt nurgalööke. Seejuures kujutasid Pika nurgalöögid vastaste värava all parajalt segadust.

«Peatreener (Magnus Pehrsso) trennis otsustas, et prooviksin anda nurgalööke. Kuna tulid hästi välja, siis ta otsustas, et annan ka mängus nurgalööke. Täna tulid päris hästi välja,» tunnistas Pikk, kes on ka koduklubis Borissovi BATEs saanud mängus sama asja proovida.

«Pärast välisklubiga liitumist olen saanud enesekindlust juurde. Tunnen, et nüüd oodatakse ka minult rohkem ja seetõttu tunnen ka meeskonnas suuremat rolli. Samas arenemisruumi on veel kõvasti,» tunnistas äärekaitsja.

«Kokkuvõttes võib mängudega (Eesti – Norra 0:0, Eesti – Serbia 0:1) rahule jääda. Täna olid ka meil rünnakul head variandid, kuid kahjuks ei löönud ära ja lasime endale karistuslöögist värava lüüa. Taktikaliselt toimus kindlasti areng ja täna näitasime seda ka kohtumise esimesel poolajal. Arvan, et lähen klubi juurde tagasi positiivse tundega,» lisas Pikk. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles