Wayne Rooney sai pisipojalt ootamatu uudise

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney ja Jamie Vardy
Wayne Rooney ja Jamie Vardy Foto: SCANPIX

Inglsmaa jalgpallikoondise kapten Wayne Rooney on vigastatud ja vaatas eilset 1:2 kaotust Hollandile kõrvalt. Lisaks aitas ta kaasa telekanali ITV ülekandele, kus rääkis nii enda tervisest kui Inglismaa koondisest üldiselt. Ründaja loodab väljakule naasta kahe nädala pärast.

Muuhulgas avaldas Rooney, et tema poeg ei soovi Inglismaa koondise särgil näha mitte oma isa, vaid hoopis Jamie Vardy nime. «Mu poiss küsis, kas ta saaks Vardy nimega särgi. Vardy on Premier League’ile suurt mõju avaldanud ja see on Inglismaa jalgpallile kasulik. Loodetavasti jätkab ta samas vaimus,» kommenteeris Rooney. 29-aastane Vardy lõi värava nii eelmisel nädalal Saksamaale kui ka eile Hollandile.

Lisaks Vardyle on heas hoos ka Tottenhami ründaja Harry Kane ja paljud inimesed küsivad, kas Rooney’t on koondisesse üldse vaja. «See tekitab põnevust. Kõige tähtsam on minu jaoks see, et Inglismaa võidaks karikaid. Loomulikult tahan ma sellest osa saada. Otsuse teeb siiski peatreener Roy Hodgson, kuid mina tahan igal juhul koondist aidata. Ma olen kogu oma Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise karjääri ajal öelnud, et ma ei võta oma kohta koosseisus iseenesest mõistetavalt. Võitlen oma koha eest alati.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles