Video: naistemaadluses läheb matile üle 200 sportlase

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Palusalu Noorte Maadlusvõistluse avamine
Kristjan Palusalu Noorte Maadlusvõistluse avamine Foto: AFP / Scanpix

Tallinn Open 2016 ehk Kristjan Palusalu Noorte Maadlusvõistluse teine päev pakub elamuse kõikidele naistemaadluse fännidele. Kokku on end pühepäeval kell 12 algavale võistlusele üle andnud 233 naismaadlejat Eestist, Soomest, Lätist, Leedust, Venemaalt, Rootsist, Norrast, Prantsusmaalt, Valgevenest, Suurbritanniast ja Tśehhist. 

Võistluste peakorraldaja Vello Leithami sõnul on üllatav, et suur huvi oli eelkõige vanemate tüdrukute hulgas. «16-20-aastaste seas on 104 osavõtjat. Tuleb tugev turniir, osalemas on näiteks Euroopa meister ja MMi hõbemedalist Nadeźda Sokolova Venemaalt ja kaks samuti Euroopa meistritiitlite omanikku Valgevene naiskonnast,» ütles Leitham.

Naistemaadluse vedajad Johanna Kikkas ja Epp Mäe elavad kaasa kõikidele tüdrukutele. Kikkas soovitab eriliselt silma peal hoida Maarja Plaseril ja Nele Truberil klubist Korrus3, Tiia-Triin Tomsonil Spordiklubist Leo ja Viktoria Vessol Eesti Maaülikooli spordiklubist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles