Frantsev: Levadia üllatas Kaljut pikkade pallidega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia - Nõmme Kalju. Sergei Frantsev.
Levadia - Nõmme Kalju. Sergei Frantsev. Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev lausus pärast 1:1 viiki Tallinna Levadiaga, et on oma hoolealuste esitusega üldjoontes rahul.

«Meie enda mäng ei ole veel päris paigas, aga üldjoontes olid poisid tublid. Töötame edasi. Mõnes mõttes ei olnud me Levadia tegutsemiseks algul päris valmis, sest nad mängisid palju pikka palli, aga ootasime neilt rohkem kombinatsioone. Nende väravaolukorras hindasid meie kaitsjad olukorda valesti, kahju sellest eksimusest,» sõnas Frantsev.

Kalju ridades on taas terved ründajad Tarmo Neemelo ja Ats Purje, mis lisab Frantsevile tihedas mängugraafikus rünnakukäike. «Minu jaoks on kõik mängijad olulised. Aga selge, et kuigi Tarmo ei pruugi olla kõige liikuvam, on ta samas hea tehnikaga ja hoiab väga hästi rünnakul palli. See kõik sõltub muidugi vastase kaitsjatest. Täna mängis ta oma taseme välja,» kiitis Frantsev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles