Video: San Antonio Spursi lahutab võimsast rekordist vaid kaks võitu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apr 2, 2016; San Antonio, TX, USA; San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) defends against Toronto Raptors forward James Johnson (3) during the first quarter at the AT&T Center. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports
Apr 2, 2016; San Antonio, TX, USA; San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) defends against Toronto Raptors forward James Johnson (3) during the first quarter at the AT&T Center. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports Foto: Jerome Miron/USA Today Sports

San Antonio Spurs alistas korvpalliliigas NBA Toronto Raptorsi 102:95 ja püsib sel hooajal endiselt koduväljakul kaotuseta. Kui järgmise pooleteise nädala jooksul suudetakse kodus alistada ka Oklahoma City Thunder ja Golden State Warriors, ollakse esimene tiim, kes võidab koduväljakul kõik 41 põhihooja mängu.

Pikalt jahtis rekordit ka Warriors, aga nemad kaotasid ööl vastu laupäeva Boston Celticsile 106:109. Senini hoiab tippmarki just Celtics, kes suutis hooajal 1985/1986 võita kodus 41st mängust 40.

Raptorsi vastu vedasid Spursi 33 silmaga uue karjääri punktirekordi püstitanud Kawhi Leonard ning 31 punkti ja 15 lauapalliga LaMarcus Aldridge. Raptors andis kahele liidrile Kyle Lowryle ja DeMar DeRozanile puhkust ja nii kerkis Kanada meeskonna resultatiivseimaks Norman Powell 17 punktiga. Kokku oli see Spursile sel hooajal 64. võit, mis tähistab uut tiimirekordit.

Valusa kaotuse sai Chicago Bulls, kes jäi kodus hoolimata Jimmy Butleri karjääri esimesest kolmikduublist (28 punkti, 17 lauapalli, 12 resultatiivset söötu) 90:94 alla Detroit Pistonsile. Samal ajal võitis Indiana Pacers võõrsil 115:102 Philadelphia 76ersit ja nüüd edestab Pacers Bullsi heitluses idakonverentsi viimasele play-off'i kohale kahe mänguga. Ülejäänud mängudes oli Sacramento Kings 115:106 parem Denver Nuggetsist ja Portland Trail Blazers pani kindlalt paika Miami Heati 110:93.

Vaata tabeliseisu SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles